W ramach BikeCalendar.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Akceptuję

Program transmisji kolarstwa w polskiej telewizji

Ostatnia aktualizacja: dzisiaj o 06:16
Ostatnia zmiana: dzisiaj o 06:16
Subskrybuj kalendarz iCal, aby nie przegapić transmisji wyścigów

sobota 24.06.2017

Eurosport
06:30
Tour de France Best of:
(60 min)
07:30
Halle-Ingooigem
Belgium Cup, Belgia
(60 min)


niedziela 25.06.2017

Eurosport
TVP Sport
05:30
Klasyki Najważniejsze wydarzenia z kolarskiego świata
(60 min)
06:30
Giro d'Italia Best of:
(60 min)
07:30
Tour de France Best of:
(60 min)
09:40
Mistrzostwa Polski w Gdyni
wyścig elity mężczyzn
12:35
Mistrzostwa Polski w Gdyni
wyścig elity mężczyzn


poniedziałek 26.06.2017

Eurosport
TVP Sport
03:00
Klasyki Najważniejsze wydarzenia z kolarskiego świata
(60 min)
04:00
Giro d'Italia Best of:
(60 min)
05:00
Tour de France Best of:
(60 min)
10:00
Klasyki Najważniejsze wydarzenia z kolarskiego świata
(60 min)
11:00
Giro d'Italia Best of:
(60 min)
20:00
National Championships
(75 min)
21:05
Mistrzostwa Polski w Gdyni
wyścig elity mężczyzn


wtorek 27.06.2017

Eurosport
20:00
Giro d'Italia Best of:
(60 min)


środa 28.06.2017

Eurosport
01:30
Klasyki Najważniejsze wydarzenia z kolarskiego świata
(60 min)
20:05
Tour de France Best of:
(55 min)


czwartek 29.06.2017

Eurosport
01:30
Giro d'Italia Best of:
(60 min)
06:00
Klasyki Najważniejsze wydarzenia z kolarskiego świata
(60 min)
08:35
Tour de France Best of:
(55 min)
09:30
Klasyki Najważniejsze wydarzenia z kolarskiego świata
(60 min)
17:30
Tour de France Best of:
(60 min)
18:30
Tour de France : Prezentacja zespołów
(75 min) na żywo
19:45
National Championships
(70 min)


piątek 30.06.2017

Eurosport
TVP Sport
01:30
Tour de France Best of:
(60 min)
06:00
Giro d'Italia Best of:
(60 min)
09:00
National Championships
(90 min)
17:10
Mistrzostwa Polski w Gdyni
wyścig elity mężczyzn
22:30
National Championships
(80 min)


sobota 01.07.2017

Eurosport
01:30
Tour de France
Magazyn Tour de France Skrót wydarzeń, komentarze, zapowiedzi
(60 min)
04:30
National Championships
(90 min)
06:00
Tour de France Best of:
(60 min)
09:00
Tour de France Best of:
(60 min)
10:00
Klasyki Najważniejsze wydarzenia z kolarskiego świata
(60 min)
11:00
Giro d'Italia Best of:
(60 min)
12:00
National Championships
(75 min)
13:45
Tour de France Best of:
(60 min)
14:45
Tour de France Extra
(30 min) na żywo
15:15
Tour de France Etap 1:
(225 min) na żywo
19:00
Tour de France Extra
(20 min) na żywo
21:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
23:35
Le Tour wg LeMonda
(55 min)


niedziela 02.07.2017

Eurosport
01:30
Tour de France Etap 1:
(90 min)
04:30
Tour de France Etap 1:
(90 min)
08:30
Tour de France Etap 1:
(90 min)
11:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
12:00
Tour de France Extra
(30 min) na żywo
12:30
Tour de France Etap 2:
(285 min) na żywo
17:15
Tour de France Extra
(30 min) na żywo
21:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
23:35
Le Tour wg LeMonda
(55 min)


poniedziałek 03.07.2017

Eurosport
01:30
Tour de France Etap 2:
(90 min)
04:30
Tour de France Etap 2:
(90 min)
08:30
Tour de France Etap 2:
(85 min)
11:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
12:00
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
12:15
Tour de France Etap 3:
(315 min) na żywo
17:30
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
21:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
23:20
Le Tour wg LeMonda
(55 min)


wtorek 04.07.2017

Eurosport
01:30
Tour de France Etap 3:
(90 min)
04:30
Tour de France Etap 3:
(90 min)
08:30
Tour de France Etap 3:
(90 min)
11:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
12:00
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
12:15
Tour de France Etap 4:
(300 min) na żywo
17:15
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
21:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
23:35
Le Tour wg LeMonda
(55 min)


środa 05.07.2017

Eurosport
01:30
Tour de France Etap 4:
(90 min)
04:30
Tour de France Etap 4:
(90 min)
08:30
Tour de France Etap 4:
(90 min)
12:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
13:00
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
13:15
Tour de France Etap 5:
(240 min) na żywo
17:15
Tour de France Extra
(30 min) na żywo
21:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
23:40
Le Tour wg LeMonda
(50 min)


czwartek 06.07.2017

Eurosport
01:30
Tour de France Etap 5:
(90 min)
04:30
Tour de France Etap 5:
(90 min)
08:30
Tour de France Etap 5:
(90 min)
11:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
12:00
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
12:15
Tour de France Etap 6:
(315 min) na żywo
17:30
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
21:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
23:35
Le Tour wg LeMonda
(55 min)


piątek 07.07.2017

Eurosport
01:30
Tour de France Etap 6:
(90 min)
04:30
Tour de France Etap 6:
(90 min)
08:30
Tour de France Etap 6:
(90 min)
11:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
12:00
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
12:15
Tour de France Etap 7:
(315 min) na żywo
17:30
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
21:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
23:35
Le Tour wg LeMonda
(55 min)


sobota 08.07.2017

Eurosport
01:30
Tour de France Etap 7:
(90 min)
04:30
Tour de France Etap 7:
(90 min)
08:30
Tour de France Etap 7:
(90 min)
11:00
Le Tour wg LeMonda
(60 min)
12:00
Tour de France Extra
(15 min) na żywo
12:15
Tour de France Etap 8:
(300 min) na żywo
17:15
Tour de France Extra
(30 min) na żywo
20:00
Tour de France Etap 8:
(60 min)


Pisownia i nazewnictwo programów oryginalne. Godziny rzeczywistych transmisji mogą się różnić od tych zapisanych w programie. Aktualizowany kilkanaście razy dziennie.